miercuri, 18 aprilie 2012

As vrea sa stiu ce vreau



Timpul...se scurge ireversibil...si irecuperabil...Incercam sa ne omoram timpul dar pana la urma este el cel care ne omoara. Obisnuim sa numaram orele si zilele insa ar trebui sa facem astfel incat macar o ora din zi sa conteze pentru ca altfel ceea ce nu facem noi, face timpul in locul nostru. Uneori simt ca nici nu vin, nici nu plec, ci stau doar asa si il privesc cum zboara, realizez ca am facut pana acum cea ce nu trebuia, sau nu am facut nimic. Simt ca nu am un rost in viata, si asta ma intristeaza. Nu stiu exact ceea ce vreau, nu am trasat inca directiile pe care viata mea sa le strabata si stiu ca pentru asta nu-s de apreciat. Sunt apreciate doar persoanele sigure de ele.

As vrea sa stiu ce foc arde in mine, cat curaj pentru a realiza ceva, orice. As vrea sa vad frumosul vietii chiar daca nu-i tocmai dragut in fiecare zi. As vrea sa stiu daca e ceva in interior care ma hraneste atunci cand totul se prabuseste, vreau sa stiu daca pot ramane singura cu mine insami si daca ma simt fericita in propria mea companie in aceste momente.
Si daca da, numai asa voi putea iubi mai mult viata.

Si daca nu, "chiar si omul care nu da nimic vietii pretinde de la viata totul."

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Va urez



Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii ! Hristos A Inviat !