duminică, 28 februarie 2010

Urare 1 MARTIE


Va doresc un 1 Martie fericit si o primavara frumoasa!Ofer tuturor femeilor importante din viata mea si femeilor pe care le cunosc sau nu din viata voastra un martisor cu mireasma primaverii,o mireasma de sanatate,noroc,iubire,fericire impletit in rosu si alb care sa alunge spiritele rele si sa va umple sufletul de bucurie si speranta!Cu aceasta urare aduc primavara in sufletul vostru: deschideti-va inima si face-ti loc clipelor frumoase! LA MULTI ANI!!!

ceva supeeerb

vineri, 26 februarie 2010

10 intrebari si raspunsuri haioase

1.O pisica alba se urca in pom. Cum se da jos?

R:alba

2.Ce facea Mesterul Manole cand o zidea pe sotia lui, Ana?

R: body building

3.Care este antidotul la Viagra?

R: cocolino – o face moale si pufoasa

4.Ce intra de 3 ori in Femeie?

R:litera E (f E m E i E)

5.Care e cel mai usor sport?

R:aruncarea cu privirea

6.Cum omoara o bloanda un peste?

R:il ineaca

7.In cate grupe se impart femeile?

R:Femeile se impart in trei grupe:
- elastice (se intind cat tine patul)
- supraelastice (se intind si prin alte paturi)
- credincioase (se intind pana la Dumnezeu)

8.Ce spune spermatozoidul care fuge dupa un ovul ?

R:daca te prind, om te fac !


9.Ce au in comun un trenulet electric si sanii unei femei?

R:au fost create initial pentru copii, dar tot barbatii se joaca mai mult
cu ele

10.Cum se numeste un barbat caruia ii lipseste 90% din creier?

R:castrat

sâmbătă, 20 februarie 2010

Ce ar fi daca de maine am zambi mai mult?


Aseara am adormit plangand si m-am trezit tot plangand. Asta pentru ca nu-s multumita eu de mine insumi si realizez ca nici pe ceilalti nu-i multumesc chiar daca ma straduiesc. Observ ca nu-s apreciata, si nu imi e deloc usor mai ales ca pun orice vorba la suflet si nici nu reusesc sa ma descarc, sa comunic cu cineva; asa ca aleg calea mai usoara de a ma exprima in scris si de a ma incuraja singura si astfel de a-i incuraja si pe ceilalti care trec prin ce trec si eu.
Ce ar fi daca de maine am zambi mai mult? Ce ar fi daca ne-am trezi dimineata cu ganduri optimiste, cu zambetul pe buze realizand ca sunt atat de mult lucruri pentru care suntem recunoscatori astazi. Totul e trecator si totul are o rezolvare. Daca credem cu tarie in noi gandurile noastre vor fii unele pozitive care nu au cum sa duca la altceva decat la reusita. Incercand sa gandim pozitiv astazi mai mult decat ieri si maine mai mult decat azi, s-ar putea sa fim placut surprinsi de rezultate si de noi insine. Optimismul face miracole- Zambeste mult! Starea de bine porneste din mintea ta. Zambest! Indrazneste! Crede! Viseaza! Iubeste! Viseaza, viseaza, viseaza…sa nu incetezi niciodata sa visezi si sa crezi in visul tau!!! Zboara!! Nu te opri niciodata!! Meriti totul! Poti fi tot ce vrei!!!

marți, 16 februarie 2010

As vrea sa schimb foarte multe lucruri

As vrea sa schimb lumea in care traim dar cum? Un filozof spunea ca lumea in care traim este cea mai buna dintre lumile posibile insa eu nu vad asta. As vrea sa am puteri nesfarsite si sa rezolv totul doar prin cateva cuvinte. Dar dorinta mea este imposibila. Cum as putea face? As vrea sa schimb foarte multe dar nu am curajul si nu stiu cu ce sa incep. Suntem constienti cu toti ca ASA NU ESTE BINE insa cu toate astea ne complacem si speram ca ne va fi mai bine. Dar daca nimic nu se schimba e in zadar.Voi ce a-ti schimba? Eu in primul rand as schimba mentalitatea oamenilor, apoi conducerea(oamenii politici), conceptiile invechite si oamenii corupti, birocratia, alimentatia,invatamantul, sanatatea s.a.m.d. Va las pe voi sa continuati pentru ca sunt sigura ca aveti multe de spus.

Intrebari fara raspuns...


Fiecare dintre noi avem mii si mii de intrebari fara raspuns.Ma intreb de cat timp mai este nevoie ca sa ne dam seama ca viata ne-a fost data ca sa fie traita si ca noi suntem cei care am putea-o face frumoasa,de cat timp mai este nevoie ca sa ne dam seama ca fericirea sta in lucruri marunte si simple.Gresim atunci cand gandim ca suntem nefericiti pentru ca nu avem bani,sau masina,sau casa.Nu stim sa fim fericiti cu putin.