marți, 20 aprilie 2010

De ce trebuie sa te prefaci?



Stii sa impresionezi lumea. Ai intotdeauna vorbele la tine. Ai un joc al tau, mimezi aproape perfect, ai un talent al tau, desigur dobandit. Nimeni nu se naste ipocrit. Adori sa vezi ca poti manipula pe cineva si adori sa ai mereu ultimul cuvant. Ce zambet fals, crezi ca ma las prostita de masca pe care o porti? Iti este teama de ce, rusine de cine? Relaxeaza-te, fii spontan, fii tu insuti. Nu iti e deloc usor, STIU. Traim intr-o lume cu multe ascunzisuri si cuvinte false.

Fara zambete dureroase sau minciuni! De ce accepti lucruri care nu iti fac placere? Da-mi sansa sa te cunosc asa cum esti! Regaseste-te!

Osho avea mare dreptate. A fi tu insuti este cea mai mare binecuvantare:

„Vrei sa fii ceea ce-ti impun altii, iar lucrul asta nu-ti poate da nici o satisfactie. Mereu te uiti dupa altii. Asa ai fost crescut – sa nu te uiti deloc la propriul tau potential. In schimb te simti tot timpul frustrat pentru ca nu esti tu insuti. E firesc ca lumea sa fie plina de suferinta : nu ti se ingaduie sa fii tu insuti. Fiecare cultura vrea sa te transforme intr-o copie, niciodata intr-un original.
Fii tu insuti si vei vedea ca nu vor mai exista nici frustrarea, nici competitia, nici obsesia posibilitatii altora, nici nodul in gat ca nu ai mai mult. Fii in realitate, in prezent.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu