marți, 25 mai 2010

Urasc...Iubesc...




Urasc minciuna, urasc prostia, urasc singuratatea, urasc monotonia, urasc ca trece timpul atat de repede, urasc oamenii dependenti de alcool, urasc oamenii insistenti, urasc oamenii ipocriti, invidiosi si care isi dau aere de superioritate, urasc cand cineva incearca sa se impuna , fara sa asculte pareri, fara sa respecte gustul si opinia celorlalti. Urasc pe cei care isi baga coada si nasul in treburile altora.
Urasc emisiunile regizate pentru ca sunt penibile, urasc Romania si politicienii. Urasc nepasarea si indiferenta. Urasc profitorii.
Urasc fitzele si cluburile. Uras banii pt ca nu sunt niciodata suficienti.
Urasc spitalele. Urasc cimitirele. Urasc inmormantarile.
Urasc faptul ca ma hotarasc foarte greu, ma urasc ca fac lucruri pe care altii le urasc, ma urasc ca pun la suflet orice fleac, ma urasc cand sunt nostalgica.
Urasc pe cei care nu-si iubesc batranii.
Urasc cand e canicula. Urasc iubirile care se sfarsesc. Urasc cand ma trezeste telefonul noaptea sau dimineata.
Urasc persoanele badarane sau vulgare.Urasc persoanele obsedate de ceva sau cineva.
Urasc ca nu suntem respectati. Urasc nedreptatea. Urasc situatia in care suntem noi, romanii si ca ne complacem asa.

Si nu e completa lista dar urasc sa mai scriu ce urasc.
Tu ce urasti?

Iubesc amintirea bunicii mele, iubesc pe parintii si fratii mei, iubesc pe cei care ma iubesc, iubesc copii, iubesc sucurile naturale, iubesc natura, iubesc animalele, iubesc sa citesc, iubesc sa postez pe blog, iubesc adevarul, iubesc oamenii sinceri, iubesc oamenii altruisti, iubesc florile, iubesc surpizele, iubesc fotografiile, iubesc batranii, iubesc vacantele si calatoriile, iubesc muzica buna, iubesc lucrurile de calitate, iubesc ploile de vara, iubesc aerul de munte, iubesc clipele romantice, iubesc veselia.

Iubesc viata chiar daca are si multe parti pe care le urasc.
Tu ce iubesti?

3 comentarii:

  1. eu iubesc viata....imi iubbesc familia...zambetul...visele...iubesc sa iubesc :) urasc minciuna ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Urasc sa mi se spuna ce sa fac, urasc sa primesc sfaturi pe care nu le cer,urasc rautatea gratuita,ipocrizia,urasc lipsa punctualitatii,urasc lipsa comunicarii,urasc haosul si fuga dupa himere. Iubesc natura cu toate manifestarile ei,iubesc emotia sincera din imbratisari,iubesc hainele pufoase si zambetele de pe fetele celor dragi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Urasc sa mi se spuna ce sa fac, urasc sa primesc sfaturi pe care nu le cer,urasc rautatea gratuita,ipocrizia,urasc lipsa punctualitatii,urasc lipsa comunicarii,urasc haosul si fuga dupa himere. Iubesc natura cu toate manifestarile ei,iubesc emotia sincera din imbratisari,iubesc hainele pufoase si zambetele de pe fetele celor dragi.

    RăspundețiȘtergere